Grävning för en uppfart

Hej på er! Trots att jag har semester så är jag uppe med tuppen och jag räknar med att det kommer vara så hela denna veckan. Det är min första semestervecka och omställningen med sovmornar har inte riktigt inträffat än, men jag är säker på att det kommer snart. Idag ska jag åka förbi min syster i Umeå och hjälpa henne lite på tomten. För några månader sedan så köpte hon ett hus i Umeå och nu har hon fått hjälp med markarbeten för att kunna få till en fin trädgård. Eftersom att jag bara bor någon mil ifrån Umeå så kan jag ganska smidigt åka dit och hjälpa henne när det behövs. Som jag förstod det på henne så har hon fått hjälp med markarbeten så att hon kan lägga stenplattor till en infart samt att grunden för en liten altan är på plats. Antagligen så kommer jag få åka dit flera dagar den här veckan för att hjälpa henne, en altan och en infart byggs nämligen inte på en dag. Även fast jag har semester så kan jag tycka att det är rätt skönt att få greja lite, speciellt om jag är utomhus. Så det här kan nog bli lite roligt, förutsatt att vi får bra väder. Syrran hade varit och köpt massa virke för att bygga altanen och jag tror att det blir första projektet. Det är åtminstone där som hon behöver mest hjälp av mig, så därför är det nog bra att börja där så tar vi stenplattorna sen. Jag blev faktiskt lite intresserad själv av att få hjälp med markarbeten för att kunna göra en infart, även fast jag helst av allt hade velat ha ett garage. Dock är det inget som kommer hända den här sommaren utan det får bli till hösten i så fall.