Flyttfirma i Borås hjälper oss att flytta till drömhuset

Hej på er alla fina följare

Den här helgen ska vi flytta till vårat drömhus strax utanför Borås och vi ska ta hjälp av en flyttfirma för att underlätta jobbet. För några år sen trodde jag nog inte att vi skulle bo kvar här kring Borås, men så har vi liksom bott in oss och när vi började titta på hus så kikade vi inom några mils räckhåll. Sen plötsligt så dök det där huset upp, huset som typ stod vårat namn på! Lyckan när vi fick reda på att vårt bud blev accepterat och vi skrivit på papperna var helt obeskrivlig.

Eftersom vi har ganska mycket grejer så tänkte vi att det är lättast att ta hjälp av en flyttfirma. Det var antingen det eller en städfirma för att ordna med flyttstädning och då kände jag att jag hellre gör det. Det är ju också jobbigt men det blir inte lika mycket tunga lyft. Det är ju alltid mycket att tänka på när man ska flytta men jag som alltid skriver listor till allt jag ska göra gjorde såklart det och redan nu har vi kunnat bocka av ganska många saker på listan. Det känns alltid lika skönt!

Vi får tillgång till huset på fredag så då kör vår flyttfirma första lasset då och sen kör vi resten själva på lördagen. Då får man ändå värdefull avlastning som vi i alla fall valde att lägga pengar på den här gången. Vi har inte så många som kan hjälpa till att bära, så de tunga grejerna är så skönt att låta flyttkillarna ta. Jag längtar verkligen efter att flytta in i huset nu och ser även fram emot den kommande perioden av att bo in sig. Det tar ju alltid lite tid innan man känt vart allt passar och så. Nu måste jag avsluta och fortsätta jobba en stund. Ha en fin dag kära ni!