Dags att komma igång med träningen igen

Hej där bloggen och alla läsare! Jag har tänkt nu fram och tillbaka, vägt för- och nackdelar men nu äntligen har jag beslutat mig för att komma igång med träningen igen. För många är det ett ganska enkelt val att börja träna men det är också något som väldigt många går in halvdant för och slutar med direkt. Jag tänker dock köra på med allting, ta fram ett schema för personlig träning och även använda mig av kostrådgivning. Det ligger ett gym i Karlstad bara några hundra meter från där jag bor, så jag kommer aldrig kunna ha en ursäkt för att inte gå dit. För några år sedan så gjorde jag en liknande träningsresa där jag använde mig av personlig träning och kostrådgivning. Det gick hur bra som helst men sen så kom sommaren och sakta började jag strunta i mina upplägg mer och mer. Jag var helt enkelt inte tillräckligt stark för att kunna hålla mig borta från alla onyttigheter samtidigt som jag inte hade disciplinen för att träna. Men i samband med den här flytten som jag gjorde till Karlstad för några månader sedan så tänker jag att det här kan bli en nystart. Nu vet jag dessutom vad det är jag ger mig in på och jag är väl medveten om vad det innebär med kostrådgivning och personlig träning. Här får jag ett schema som jag kommer följa till punkt och pricka för att slutligen kunna uppnå resultaten som jag vill. Förra gången som jag tränade så mådde jag väldigt bra under den perioden men som sagt så kom nöjen i vägen, den här gången vill jag kunna hitta någon form av balans där jag kan få en bit av båda delarna. Det tror jag är nyckeln för att jag ska kunna hålla i det här.