Andas och släpp taget med yoga i Ängelholm

Hej på dig du fina vackra själ

I eftermiddag ska jag på yoga i Ängelholm som jag går på varje vecka, det är oftast härligt men ibland kan det också vara lite jobbigt. För om man har saker i form av tankar och känslor som tynger en så kan det med hjälp av yoga komma upp till ytan. Just i stunden är det jobbigt och obekvämt men sedan så känns det såklart så mycket lättare. Man får redskap att andas igenom det och släppa taget och det är en av sakerna som yoga hjälpt mig mest med. Det är bra för styrka, balans och rörlighet också men även om det är roligare att bli vigare så är det inte mitt huvudsakliga mål med att jag gör yoga.

Vi har en väldigt härlig och varm instruktör och man känner sig alltid välkommen och sedd tycker jag vilket gör att man också känner sig trygg att tillåta sig att släppa fram tårar om det är så. Sen finns det tillfällen som man skrattar också, man kanske tror att det är gråta man behöver men så är det ändå i skratt som det kommer ut. Det är väldigt fascinerande hur kroppen och sinnet fungerar och hur det tar form när vi släpper fram det.

Efteråt känner man alltid att man kan andas lättare eller jag känner i alla fall så, och att man känner sig mer mjuk och ledig i kroppen eftersom det kanske släppt på olika spänningar och blockeringar. Det finns olika slags yoga men man får testa sig fram vilken som man tycker passar bäst. Kika gärna runt i din stad eller på din ort vad det finns för möjligheter att gå på yoga i grupp. Ta hand om dig nu så hörs vi snart igen!